קורס מיקסולוגים של זמן אמיתי - קוקטייל של מקצוענות מאחורי הבר

בתקופה האחרונה מסעיר את ישראל טרנד חדש - קוקטיילים. אלפי בליינים הפוקדים את הברים ברחבי הארץ מבקשים לשתות קוקטיילים יצירתיים ומיוחדים, ולא מסתפקים יותר במשקה פשוט כמו בירה או יין. ברמנים שאינם מתמחים בסודות עולם המיקסולוגיה עלולים להיות נבוכים וחסרי אונים וידע מול דרישת הבליינים ולא להיענות לצרכיהם.

10% הנחה על קורס הברמנים לפונים עכשיו

שם מלא:

דוא"ל

טלפון:

מתעניין ב:

tag

ידוע לנו שאין ברמן שלא יודע להכין את הקוקטיילים הקלאסיים כמו מוחיטו, קוסמופוליטן או פיג' סאוור. גם וויסקי סאוור, מרגריטה, ראסטי נייל או קיר רויאל הם קוקטיילים שכולם מכירים. אבל מה עם קוקטיילים מיוחדים, חדשים ומסעירים?

אז זהו, בשביל זה אנחנו כאן.

בזמן אמיתי זיהינו את טרנד הקוקטיילים המתגבר, ולכן השקנו לאחרונה את פרויקט - Mixing with the best- קורס המיקסולוגים הראשון בישראל בהשתתפות מומחי הקוקטיילים המובילים בארץ, שיספק לכם המון כלים לחשיבה מחוץ לקופסה, יצירתיות פורצת גבולות והכי חשוב - לימוד והכנת קוקטיילים ייחודיים רק לכם.

קורס הקוקטיילים הייחודי של זמן אמיתי ילמד אתכם איך מכינים קוקטיילים כמו מקצוענים, כמו אלו שמובילים את עולם המיקסולוגיה בארץ והפכו את התחביב לקריירה מושלמת. הקורס יגלה את כל הסודות להכנת קוקטיילים ייחודיים, ויספק מתכונים מקוריים לקוקטיילים מנצחים ובלתי נשכחים.

את קורס מיקסולוגים הייחודי והמושקע של זמן אמיתי יעבירו ארבעת המיקסולוגים הבכירים בארץ, רובם בעלי ברי קוקטיילים מצליחים שמשאירים חותם על תרבות הקוקטיילים הישראלית:

מוש בודניק, הבעלים של מסעדת סושיאל קלאב בת"א

מוש, שמאחוריו 17 שנות ניסיון בתחום האלכוהול, הוא ברמן הקוקטיילים הראשון בישראל, והכין אותם עוד בתקופה שאף אחד לא מצא בהם עניין מיוחד.הוא התחיל את דרכו במקומות הטובים בעיר והיה חלק מהבעלים שהקימו את בר הקוקטיילים הראשון בישראל "223".

קורס מיקסולוגים - תוכן השיעור של מוש בודניק:
  • הברמן המודרני והשקפת עולמו של מוש על תחום המיקסולוגיה המתפתח
  • הדגמה חיה בהשתתפות הלומדים בקורס של עשרת הקוקטיילים המובילים בעולם (קלאסיים + מודרניים)
  • דרכי הכנת הקוקטיילים, הרעיון מאחוריהם וכמובן - איך מכינים אותם באופן מושלם


גלעד לבנת, ברמן ובעלים של ה-imperial craft cocktail bar 

גלעד מחזיק בניסיון  עשיר בתחום האלכוהול כבר קרוב לעשור וניהל בעבר את בר "223" , קרלטון על הים ו-וmate בלינקולן. זכה בתחרות פינלנדיה הארצית ובתחרות שיבאס ובקארדי לגאסי, שנערכו לראשונה בארץ.

קורס מיקסולוגים - תוכן השיעור של גלעד לבנת:
  • הברמן המודרני והשקפת עולמו של גלעד על תחום המיקסולוגיה המתפתח
  • הפסיכולוגיה של הלקוח, שירות ומכירות בבר קוקטיילים
  • סקירת האביזרים הדרושים להכנת קוקטיילים מתקדמים והסבר על ייעודם ושימושם
  • הסבר והדגמה של השיטות המתקדמות וטכניקות העבודה להכנת קוקטיילים מושלמים
  • הדגמה של 4 קוקטיילים ייחודיים
     

יובל סופר, יועץ קוקטיילים מומחה

את האהבה לעולם האלכוהול גילה יובל סופר לפני כ-15 שנה, במהלכן עבר כמעט כל תפקיד אפשרי בתחום, החל מעבודה כברמן ועד ניהול ברים, הקמות, ניהול ושווק מותגים וייעוץ לברים ולחברות אלכוהול. לאחרונה חזר מגלות של 13 שנים בארה"ב שם עבד וייעץ לברים ולמסעדות המובילות בניו יורק ובאל איי. חזרתו לישראל נבעה מהתעוררות התעשייה לעולם הקוקטיילים ומהרצון שלו לתרום את הידע שצבר לאבולוציה של המקצוע בארץ, והחל מ-2013, הוא מייעץ לברים כמו ברטי, הבית התאילנדי, סורה מרה וגאטסבי - בר הקוקטיילים הראשון בירושלים.

קורס מיקסולוגים - תוכן השיעור של יובל סופר:
  • הברמן המודרני והשקפת עולמו של יובל על תחום המיקסולוגיה המתפתח
  • סקירת הכוסות וייעודן בתחום הקוקטיילים (קלאסיים ומודרניים) + התאמת ובחירת כוס נכונה לקוקטייל
  • סקירת קישוטי הקוקטיילים המפורסמים בעולם ודרך הכנתם באופן מדויק ופרקטי
  • הדגמה של עבודה על קישוט חדש (משלב הרעיון ועד לשלב הביצוע) - ההבדלים בין decorationלבין garnishוחשיבות "התפאורה" כתומכת ברעיון הקוקטייל
  • חליטות וסירופים מיוחדים בהכנה עצמית - דרכי הכנה ושימוש
  • הכנת ארבעה קוקטיילים ייחודיים ומקוריים

 

אריאל לייזגולד, הבעלים של 223, בלבוי ו-ספייסהאוס

אריאל לייזגולד בן  34 הוא מבכירי הברמנים הישראליים, ומשמש כבעלים והסמכות המקצועית מאחורי ברי הקוקטיילים החשובים בישראל, 223 הוותיק, BELLBOYהייחודי ו-SPICEHAUSהחדש. לייזגולד הוא גם הברמן המעוטר ביותר בישראל, בעל מספר הזכיות הרב ביותר בתחרויות קוקטיילים בארץ ואלוף העולם בתחרות הקוקטיילים של מותג פינלנדיה לשנת 2013.

קורס מיקסולוגים - תוכן השיעור של אריאל לייזגולד:
  • הברמן המודרני והשקפת עולמו של אריאל על תחום המיקסולוגיה המתפתח
  • איך פורצים את הגבולות הסטנדרטיים של בר הקוקטיילים הממוצע ויוצרים משהו חדש (bellboy)
  • ההבדלים בין ברמן בבר קוקטיילים לבין בר רגיל שמכין קוקטיילים (הכנות, קצבי עבודה, אחידות, וכו')
  • מחובבן למקצוען - איך הופכים את כל מה שנלמד בקורס למקצוע
  • הסבר והדגמה על הכנת קוקטייל מנצח לתחרות קוקטיילים - משלב התכנון ועד שלב הביצוע
  • הדגמה של 4 קוקטיילים מקוריים
  • המשתתפים יוצרים את קוקטייל החתימה שלהם.

 

למידע נוסף והרשמה על Mixing with the best  - קורס המיקסולוגים הראשון בישראל של זמן אמיתי:

1700-50-50-06

» עולם הקוקטיילים - כל המידע

» איך מכינים קוקטיילים - רשימת המתכונים המלאה 

 

נבנה ע"י :    אינטרנט פולפאוור  בניית אתרים   |  עיצוב ע"י  Bee Creations