סיפורי הצלחה – בוגרי קורס ברמנים בבית ספר זמן אמיתי

שם: רפי מאירי
היסטוריה ורזומה: "יאכט קלאב" – ברמן ואחמ"ש, "אצטרובל" אולם אירועים 
כמה זמן בתעשייה: 7 שנים
חלומות לעתיד: – לפתוח מסעדה
בוגר קורס ברמנים: סניף בתל אביב
שכר ממוצע: גבוה
 

שם מלא:

דוא"ל

טלפון:

מתעניין ב:

tag
שם: צחי איזבל
מקום עבודה נוכחי: איזבל - בעלים
היסטוריה ורזומה: "אמור"- מנהל
כמה זמן בתעשייה: 6 שנים
חלומות לעתיד: הוגשם, להתרחב.
בוגר קורס ברמנים: סניף תל אביב
שכר ממוצע: 20000 ₪
שם: מתן
היסטוריה ורזומה: "ריף רף" - בעלים
כמה זמן בתעשייה: 6 שנים
חלומות לעתיד: לפתוח בר
בוגר קורס ברמנים: סניף תל אביב
שכר ממוצע: גבוה
שם: דדי
מקום עבודה נוכחי: מסה - מנהל בר
היסטוריה ורזומה: "פיקאסו"- ברמן
"מוקה"- ברמן
בריו דה קובה- ניהול
"קיוטי" ת"א- מנהל בר
"מסה" – מנהל בר
כמה זמן בתעשייה: 9 שנים
חלומות לעתיד: נדל"ן, תמיד בעיסוק המסעדנות
בוגר קורס ברמנים: סניף תל אביב
שכר ממוצע: 10000 ₪
שם: ננה הבר-אורן דיל
מקום עבודה נוכחי: ציץ' ברמנים - מלון נסיכה
היסטוריה ורזומה: מנהל בר- "גסט", "אנגר" , "בר 1"- אילת
ברמן- "בר 24", "פלטינום"
היה לו בי"ס לברמנים "ברמניה"
מנהל מסעדת "ננה בר" (מלך שלמה)
מנהל מחלקת ברים- "נסיכה"
כמה זמן בתעשייה: 3-4 שנים
חלומות לעתיד: לפתוח מקום
בוגר קורס ברמנים: סניף אילת
שכר ממוצע: 10000 ₪
שם: אלעד – אלנבי 40
מקום עבודה נוכחי: אלנבי 40 – מנהל בר
היסטוריה ורזומה: ברמן- "גוליאנו" , "כחול" ," B52"
כמה זמן בתעשייה: שנה וחצי
חלומות לעתיד: לפתוח מקום
בוגר קורס ברמנים: סניף ת"א
שכר ממוצע: 7000 ₪
שם: אדוארד
מקום עבודה נוכחי: אדוארד בוסטרובר – מנהל מסעדה
היסטוריה ורזומה: "ניקי ביץ" – אחראי ברמנים
"נהו" - ברמן
"אדוארד" - מנהל מסעדה
כמה זמן בתעשייה: 3 שנים
חלומות לעתיד: לפתוח מקום
בוגר קורס ברמנים: סניף תל אביב
שכר ממוצע: 9000 ₪
שם: רן "בובו" כהן
היסטוריה ורזומה: מנהל בר + אחמ"ש- "בוסטו בגסי"
מנהל משמרת – "ברניס"
מנהל מסעדת – "סיגר"
מנהל מועדון - "אזימוט" , "קפה נגה" , "סלמה 54" , "דיפ" , "אנגר 11" ,
"תפוז" , "אובגז"
כמה זמן בתעשייה: 13 שנים
חלומות לעתיד: להתקדם הלאה בתחום
בוגר קורס ברמנים: סניף תל אביב
שכר ממוצע:
שם: אלי כהן
היסטוריה ורזומה: ברמן - "טופוס" ,בריסטה", "אסקו בר"
אחראי בר – "פאשה" , "אדוניס"
כמה זמן בתעשייה: 3 שנים
חלומות לעתיד: אומן בתחום המוסיקה, לפתוח מועדון הופעות
בוגר קורס ברמנים: סניף תל אביב
שכר ממוצע: 6000 ₪
שם: אלכס
היסטוריה ורזומה: ברמן- "סושי סמבה"
מנהל בר- "מסעדת רפאל"
אחראי בר- "ברקרולה"
כמה זמן בתעשייה: 4-5 שנים
חלומות לעתיד: לפתוח מקום
בוגר קורס ברמנים: סניף תל אביב
שכר ממוצע: 9000 חודשי
שם: אורי 
היסטוריה ורזומה: "קצה" , "בייליס", "ברשבסקי" , "מטרוק" – ברמן
"מינק" – ניהול בר
כמה זמן בתעשייה: 3 שנים
חלומות לעתיד: לא בתחום
בוגר קורס ברמנים: סניף תל אביב
שכר ממוצע: 7000 ₪

נבנה ע"י :    אינטרנט פולפאוור  בניית אתרים   |  עיצוב ע"י  Bee Creations