כריסטיאן "דובל" דרקולוס

מדריך

ניסיון: מאחורי ברים משנת 1993

בארים: מבשלת "ג'מס" פתח תקווה ברמן ומנהל בר

"פאטריקס" ת"א ברמן ומנהל בר

"פורטר אנד סאנס" – ברמן

"פאסרלה" שותף וברמן.

משפט: אל תסתכל בקנקן……פשוט תמזוג!!

למה ללמוד אצלנו?

סיפורי בוגרים

  • אריאל לייזגולד

    223, בלבוי, דאק פייס, הוטל דה ויל, קלמטה, פנטסטיק – בעלים

    • בוגר זמן אמיתי
  • נמרוד (נמו) קמחי

    ברנקה, פוסטר - בעלים

    • בוגר זמן אמיתי
  • אלון עשת

    מוריסון – בעלים

    • בוגר זמן אמיתי
  • ויטה ולדימירסקי

    מנהלת מותג בקרדי בויאטנם

    • בוגרת זמן אמיתי
  • עדי קייזרמן

    רשת חנויות יין ולאכוהול "מנו וינו" – בעלים

    • בוגרת זמן אמיתי
  • מורן שטרסלר

    אונו בר – רודוס

    • בוגר זמן אמיתי
  • עומרי (בוגי) אביטבול

    מנהל מקצועי, כספי

    • בוגר זמן אמיתי
  • עומר גזית

    מנהל תחום אלכוהול, י.ד עסקים

    • בוגר זמן אמיתי
  • גבי גרשטור

    מיקסולוג'י טים – בעלים

    • בוגר זמן אמיתי
  • עדיה לנגה

    מנהלת מחלקת פיתוח מקצועי – ibbls

    • בוגרת זמן אמיתי
  • עומר (עומף) גנור

    בר המוזנר – בעלים

    • בוגר זמן אמיתי
  • יובל סופר

    בר ה"גסטרום" – בעלים

    • בוגר זמן אמיתי
כל הזכויות שמורות לזמן אמיתי בע״מ